Att påskpynta är lika roligt som att julpynta tycker jag och jag brukar alltid tjuvstarta lite med pyntet så jag får njuta av det lite längre.. Påskpyntningen håller jag dock lite mer begränsat än julpyntet, mitt sideboard i vardagsrummet är där jag påskpyntar varje år.
Se förra årets påskris här. Och jag återanvänder påskfjädrarna, det här är säkert 5:e året för dessa fjädrar, det gäller att vara försiktig när man plockar av pyntet så håller fjädrarna längre.

Årets påskpyntning.

Och vid ytterdörren har jag planterat lite påskliljor, penseer och Hyazinter. Hoppas att de inte fryser nu när det skall bli kallare igen, i värsta fall får vi ta in dem under natten.

Hur går det med Mars månads tema, vårvinter/vintersport/fjällhuset? Vi har prickat av vintersport som i skidåkning och fjällhuset. Vad gäller vårvintern så har ju mars varit en av de soligaste månaderna på länge med mycket terrasshäng både här hemma och i fjällhuset. Försådd har har jag också pysslat med, kallsådd av luktärt, frösådd av Dahlior och idag så planterade jag luktärtor inomhus.
Inomhus satte jag Lilac Riple och Spencer Mixed, förra året gick de sådär med luktärtorna de blev klena och rangliga, i år testar jag att så efter Cecila Wingårds tips som du hittar här.

Att påskpynta
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram