Det är viktigt att tänka på saker som har hänt och glädja sig åt dem en tid och inte bara köra på framåt hela tiden. Det gäller att leva i nuet men också att stanna upp och njuta av saker som gör en glad och som man fått gjort. Jag kan fortfarande glädja mig åt jobbet jag gjorde i höstas som var en väldigt intensiv period på jobbet men så värt det när man har kommit ut på andra sidan och se hur lyckat projektet blev och att det verkligen gav utdelning. Ofta tänker jag på och gläds åt min prestation och känner mig stolt för att min tågfunktion blev så lyckad och bra och att det blev rätt från start, det är inte alltid det händer.
Jag glädjer mig också att vi fick så fina dagar i fjällhuset för två veckor sedan med våra vänner, att fjället visade upp sig från sin bästa sida med sol, perfekta skidspår och skönt terasshäng.

Jag glädjer mig att tak – och fönster-projektet som jag planerat för ett halvår blev så lyckat och att vi inte stötte på patrull som till exempel fukt.

Jag glädjer mig åt att mina förodlingar av Dahlior, Jätteverbenor och luktärtor tar sig så bra.

Jag glädjer mig att fira födelsedagar som passerat med en härlig hemmabrunch med familjen plus Evana och Kalle. Till och med att städa upp klädhögen i sovrummet gläder mig. Gläder mig åt mina nyinköpta vårskor, att se om serien “Min underbara väninna” av Elena Ferrantes och att planera öppningen av sommarhuset som antingen sker denna helg eller helgen efter påsken.

Så här såg det ut första övernattningen i sommarhuset förra året, läs mer här.

Jag väljer att fokusera på saker som ger mig glädje men såklart finns det saker som oroar och som man är bekymrad för men jag väljer att inte tänka allt för mycket på det, jag låter de negativa sakerna få plats några gånger om dagen men inte längre tider särskilt inte när jag ligger vaken på nätterna…

Saker som jag glädjer mig över
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram