Den här helgen hade jag hoppas att sjösätta båten och starta igång ö-livet men det satte vädret stopp för. Jag kom just in från att ha skakat av våra tujor och idegranar som dignade under tjocka snötäcken, för att träden/buskarna inte skall knäckas brukar vi skaka av snön när det kommer mycket på en gång, som idag. Det är väl det här som kallas aprilväder och bor man i Sverige så borde man ju veta att det blir några bakslag med våren men ändå blir man lite besviken. Igår hade vi städning så nu har vi skinande rent här hemma och det bidrar till den rätta fredagskänslan, skall bara be Anders att blanda till en GT till mig.

Nystädat 50-tals kök.Nu skall jag använda helgen med att förbereda några mumsiga rätter att ta med sig upp på fjället, jag tänker lasagne, pasta salschicha och oktobergryta som jag lagar här hemma och fryser in. Köket i fjällhuset är ganska litet så det är perfekt att kunna förbereda några rätter hemifrån.

Jag tog in lite ved, för nu när det är vinter igen och planerna ändras så kan man ju tända en brasa som tröst för vårens bakslag.
Ha en fin helg kära bloggvänner.

När planerna ändras
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram