Den här gamla trasan får följa med på sommar/vårfesterna framöver, jag köpte den till ett bröllop och en begravning för två år sedan. Jag och klänningar är ett svårt kapitel men när jag väl har hittat en som jag trivs hyfsat bra i får den hänga med ett tag till. Skorna däremot kanske byts ut.

I år skall jag investera i ett par sandaler med blockklack.
Mina gamla sandaler har ju kilklack och det är ju mycket bekvämare än vanlig smal klack och
blockklack är också mycket skönare än den vanliga lite smalare klacken och så tycker jag att det är snyggt också.

1. Clarks
2. Duffy
3. Ellos Sandal Shoes
4. Tommy Hilfiger

Idag har jag jobbat hemifrån och börjat att avhörda mina plantor, ställde ut dem på terrassen vid lunch men det blåste ganska mycket och var bara runt 10 grader och det tyckte jätteverbenan inte om alls så jag fick plocka in växterna fortare än kvickt. Jag gör ett nytt försök på onsdag då skall det bli 16 grader och inte så blåsigt. Just nu är jag så trött på mina växter, det skall ju vara roligt att odla, inte kännas som ett besvär….. Och jag har några Dahlior kvar att skola om, jag har skjutit upp det några dagar så jag måste nog göra det ikväll suck….

Inventering av garderoben innan sommarfesterna
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram