Med hjälp av sociala medier kan jag avslöja att gin o,clock med ett genomsnitt på 874 inlägg är klockan 18:00 på en fredagskväll , vilket synkroniserar med slutet av arbetsveckan. Så efter jobbet och en promenad med Molly så ropade grannarna in mig till en GT i solen på deras fina uteplats, vilken fin avslutning av arbetsveckan. En av de bästa sakerna med sommarhuset är våra urtrevliga grannar och att det är lättare att umgås på ett otvunget och härligt sätt här ute på Ön.

Hemmakontor i sommarhuset idag, min vy från datorn.

Min lunchplats med nyplanterade blommor.

Jag tror på lite spröjs, vad säger ni?

Jag skall kolla om man kan köpa utanpåliggande spröjs till våra fönster tycker verkligen att det skulle vara supersnyggt, eller hur?
Bäst att njuta av solen och värmen medan man kan imorgon skall det bli kallare och lite regn.
Regn är välkommet då det är så torrt ute.

Gin o’clock
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram