Jag fick sådan inspiration från Tullhusets Instagram häromdagen, jag såg en superfin outfit som jag blev så sugen på. Om ni besöker Västerås måste ni besöka klädbutiken Tullhuset som ligger nere i hamnen, de har både kläder och inredning, väl värt ett besök. Outfiten var en superfin kjol i en härlig röd färg till det ett vitt linne med sned skärning, en söt vit kofta och vita sandaler från Inuikii. Jag skyndade mig att klicka hem kjolen, fick nog den sista i min storlek. Så nu bjuder jag på en OOTD.

Visst är den fin, kjolen från Sofie Schnoor. Det blir inte mer somrigt än så….

Och nu när jag har lite klädinspiration så köpte jag ett par vita linnebyxor och den här blusen på Kapp Ahl under lunchen idag, det gäller att passa på…

Och inför långhelgen har vi INGA PLANER alls, vädret verkar ju bli lite ostadigt. Skall passa på att skriva lite listor inför Hannas mottagning nästa fredag, det är så skönt att få ner det på pränt då slipper man hålla det i huvudet och det minskar på stressen. Skall passa på att köpa lite studentpresenter till alla studenter som vi skall uppvakta, jag brukar köpa kastruller, det blir nog så i år också.

Det gäller att passa på när man har inspiration
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram