Denna gång stod det 60-årsfest tema Gatsby på agendan. Jag tycker normalt inte om temafester och när Partylandet i Västerås hade krympt sin storlek till hälften och jag inte hittade de typiska Gatsby attiraljerna, hårband med fjäder, långt pärlhalsband, cigarettmunstycket etc. så sjönk modet lite. Men till slut hittade jag ett par nånga handskar, en vit fjäderboa och ett hårband så då kändes det ok igen. Partyt gick av stapeln hemma hos Anders bror och vi åkte till Norge torsdagskväll, hade hemmakontor i Anders mammas hus på fredag så inga semesterdagar behövde tas ut.

Så här såg vi ut inför 60-årsfesten.

Här en bild på min outfit utan handskar och fjäderboan. Fjäderboan fällde lite kan man säga så det var bara att följa fjädrarna när man skulle hitta mig….
Klänningen är gammal sedan säkert 15 år.

Månadens bloggtema Party fortsätter
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram