Tog en sväng ut till sommarhusen för att kolla till robotgräsklipparen, måla en överliggare på pergolan, vattna blommorna och sola lite på bryggan. Det gäller att hänga med i svängarna nu, rosorna har redan börjat blomma, malvan och stockrosorna står i startgroparna, dahliorna har fått knoppar och jag vill vara med när det händer. Robotten har gått felfritt sedan i tisdags, bryggan låg perfekt i vattnet, jag målade överliggaren och fikade på bryggdäck så himla skönt väder.
Gräslöken blommar så vackert, jag klippte ju ner den ordentligt för några veckor sedan hackade den och frös in, dags igen nu kanske.
Däruppe ser man överliggaren som jag målade med Falu Svart.

I år har jag dahlior, krasse, jordgubbar, timjan, gurka och gräslök i kragpallarna.
Gamla fönster använder jag som skydd mot vinden från sjön.

Blommorna på lilla kullen blir perfekta till midsommarkransarna om knappa 2 veckor, men först skall vi hinna med ett bröllop och ett födelsedagsfirande.

Och här i gamstugan är det evig sommar, jag blir glad varenda gång jag stiger över tröskeln.

Nu väntar en jobbvecka med avbrott för ett bröllop på torsdag, det är Hannas bästa vän som hon känt sedan de var 5 år som gifter sig. Jag funderar på att hålla ett tal, jag fick blodad tand när jag höll tal till Hanna på mottagningen vi hade när Hanna avslutade sin psykologutbildning, uppslag finns det i mängder. På söndag fyller Ola år då har jag bokat bord på K9, stans bästa restaurang nere vid hamnen.

Nu gäller det att hänga med i svängarna
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram