Igår körde jag över det mesta av midsommarmaten till Ön, det känns skönt att vara ute i god tid. Nu känner man sig ganska mör efter den här intensiva Juni som vi har haft med kalas, studenter, bröllop, födelsedag och mycket på jobbet, det börjar ta ut sin rätt om man säger så. Min första semesterdel börjar imorgon och som vanligt är det svårt med en hård deadline som semester är, jag får jobba några timmar imorgon också….
Titta här om ni vill se hur duktig jag är på att manövrera båten in till solbryggan.

Jag har inte hunnit vara här ute på Ön så mycket som jag skulle önska mig hittills i år, jag har inte ens varit ute i Kajaken och det är snart Juli. Skall försöka komma ut en sväng imorgon mellan förberedelserna inför midsommar och jobbet, jag skall ta mig den tiden banne mig, det är jag så värd.

Dagen före midsommar förra året körde jag igång gräsklipparen samtidigt med midsommarförberedelserna, då blev det 20000 steg, se här.

Jag vill tillbringa mer tid här…
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram