Att baka midsommartårta, förbereda Janssons frestelse, paddla en tur med Petra runt Lilla Sandskär och Tallskär och köra igång robotklipparen det blir många steg det, närmare bestämt 20088 steg. Jag har fått justera begränsningskabeln på många ställen samt ha direktkontakt med Biltemas helpdesk, en jättebra kille som hjälpte mig att få igång roboten på bara några minuter. Skall sägas att användarhandledningen var urusel……

Tårtbottnarna i ugnen de blev jättefina och höga, jag spacklade med min goda frosting som ni kan läsa mer om här.

Här kan man se lite spår efter robotklipparen som har kört lite kors och tvärs, lite jobb kvar med att justera begränsningskabeln innan det blir perfekt.

Bästa att ta lite bilder på rosorna, imorgon ryker de till midsommarkransarna.

Men nu är jag redo för midsommar, imorgon skall jag bara njuta.

20088 steg dagen före midsommarafton
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram