Midsommarvecka och jag har börjat skriva listor, jag skall försöka handla i omgångar och vid de tider då det inte är så mycket folk i affären. Igår köpte jag floristtejp och bindsnöre, I morgon skall jag köpa lite basvaror som sill, ansjovis, gravad lax, ingredienser till midsommartårtan. I år tänkte jag göra tårtfyllningen precis som förra året för det blev en succe, med vispad grädde, mosade färska jordgubbar och citronskal. Och så skall jag spackla den med min goda frosting som jag hade till min Sverigetårta se här.
Ola fixar bubbel, vin och Öl, på torsdag köper Anders resten av grejerna på listan det som inte håller sig så länge, jordgubbar, färskpotatisen, blommor till kransarna och lite annat.
Kransarna är viktiga, läs mer om hur vi brukar göra våra kransar här. Vi startar midsommarafton med att tillverka våra kransar vid långbordet ner vi sjön om vädret tillåter.
Och så får jag inte glömma midsommarklänningen, när det kommer till klänningar är det så här för mig, jag trivs inte i klänning, känner mig ofta som att jag har ett tält på mig. Och när man är i min ålder med min kropp och hittar något som inte sitter som ett tält ja då behåller man det och använder det många gånger. Förra året var vi både på bröllop och begravning och då skickade jag efter den där klänningen som jag trivs så bra i. Så nu får klänningen vara med på en midsommar också.
Jag vet inte vad det är som gör att jag gillar klänningen extra mycket, halsringningen, färgen, typen eller något annat, men gillar den det gör jag.

Imorgon jobbar jag sista dagen och semestern är den hårdaste av deadlines…..

Midsommarveckan
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram