De var så himla trevliga på Sophia Hotels de lät oss stanna i Villa Hermes några timmar extra eftersom färjan till Milos inte gick förrän klockan 15. De hjälpte oss också med transfer till färjan, samma trevliga man som hämtades oss från flygplatsen. Vi hängde runt polen några timmar på förmiddagen innan vi drog vidare mot nästa Ö. I tillägg till vår fina Villa Hermes hade vi också tillgång till poolområdet som ligger lite högre upp genom de smala gränderna förbi stora spindlar, ödlor och katter. Här uppe vid poolområdet hängde vi sista kvällen på Santorini.

Vi var framme vid vårt nya boende på Milos vid 19-tiden och möttes av denna fantastiska vy från vår fina balkong se här. Vi bor på Heliotroptos lägenhetshotell med 3 sovrum, två toaletter, ett fullutrustat kök och så den här fantastiska balkongen. Här kommer vi att köra självhushåll men det är absolut inget straff med alla underbara grönsaker som smakar UNDERBART.

Milos är ju känt för sina fina stränder, men idag nöjde vi oss med den fina stranden i Polonia som inte är fy skam. Den har små tallar som kan användas som parasoller, helt perfekt, träden silar solen ner på kroppen och skyddar dig för de starkaste strålarna. Vi tog var sin tall och tillbringade några timmar på stranden med att läsa böcker och med jämna mellanrum doppade vi oss i det turkosa vattnet i Egeiska havet, temperaturen i luften 27 och i vattnet 23, perfekt.

En dag på standen…. Den lilla gränden ner från vår lägenhet till vår lilla privata strand.

Vi har det bra, imorgon skall vi utforska Milos med bil och se om stränderna lever upp till sitt rykte….

Vi hoppade vidare till nästa Ö, Milos
Märkt på:                                
Facebook
LinkedIn
Instagram