Jag fasade faktiskt lite inför Juni månad, det kändes som om allt som stått på vänt under pandemin skulle tas igen just i Juni 2022. Det var studentfirande i Göteborg, jag åkte tåg ner och bodde över hos mamma och så körde vi tillsammans till Göteborg för att fira min brorson Oscar. Sedan följde mamma med tillbaka till Västerås på torsdagen för att förbereda Hannas examensmottagning på fredag hemma hos oss. Sedan var det pingst och nationaldag och en jobbvecka innan vi på torsdagen åkte till Norge för 60-årskalas. Veckan efter det var det bröllop på en torsdag, Hannas bästa vän som gifte sig. Vi firade Ola som fyllde 26 den 19 juni på K9, stans bästa restaurang. Sedan var det mycket på jobbet innan jag tog semester dagen före midsommar. Midsommar firade vi traditionellt på Strömskär och på midsommardagen var det bara att dra hem och tvätta inför Greklandsresan. Jag hoppas att Juli blir lite lugnare, vi har en segling och ett besök hos mamma inplanerat men annars skall vi nog ta det lugnt och hänga i sommarhuset där vi har tillbringat mindre tid än vanligt, inte ens blåst upp SUP:en eller lagt i Kajakerna.
Bloggtemat för Juli handlar just bland annat om att SUP:a och paddla, passar ju bra eller hur?

Januari – Städa/rensa/slänga
Februari – Hälsa/träning
Mars – Vintersport/fjällhuset
April – Vårstäda
Maj – Projekt sommarhuset
Juni – FIRA 6:e juni, midsommar, födelsedag, Hannas psykologutbildning
Juli – Bada/springa/paddla/SUP:a/segla
Augusti – Kläder/mode
September – Utforska/nyfikenhet/?
Oktober – Natur och kultur
November – Mat
December – Familj

Idag åkte vi till stränderna Sarakiniko och Firopotamos. Sarakiniko var värt ett besök men inte Firopotamos, jag berättar mer imorgon.

Juni var kul men också en ganska fullspäckad månad.
Facebook
LinkedIn
Instagram