Detta är ett samarbete med Mammaly

Molly har ju fyllt 13 år och börjar få lite krämpor, problem med tänderna, känslig mage, svagare muskler och sämre hörsel. För tänderna och dålig andedräkt och känslig mage har jag testat Mammalys Fresh Smile och Lucky Belly Dog treat. Hundgodiset Fresh Smile innehåller allt en hund behöver för sina tänder. Hundgodiset innehåller probiotics som är en superkraft som skyddar tänderna och ger en fräsch andedräkt. Jag kunde redan efter några dagar märka stor skillnad på Mollys andedräkt. Och det är lätt att ge henne godiset för hon älskar det och och jag ger henne godiset när hon ätit upp sin mat som en liten belöning.

Och för magen har jag provat Lucky Belly som är bra för hundens mage. Molly har en känslig mage och om vi frångår hennes vanliga kost så blir hennes mage orolig men sedan vi provat Lucky Belly tycker jag att hon har blivit märkbart bättre och jag vågar ge henne lite skinka och leverpastej som hon reagerat på förut genom att kräkas upp det. Lucky Belly hjälper till med matsmältningen och förhindrar magont. Alla produkter är gjorda av naturliga ingredienser och utvecklade tillsammans med experter och tillverkade i Tyskland. Till exempel så är Lucky Bell ett nyttigt snacks för hundens mage för hundar över 6 månader. Det hjälper matsmältningen och förbättrar tarmfloran och stärker immunförsvaret.

Här är huvudingredienserna för Lucky Belly:
– Probiotics (hjälper matsmältningen och kan minska risken för allergier. )
– Prebiotics (förstärker tillväxt och tarmflora. )
– Fänkål (bra för hundens tänder och benstomme, lugnar magens matsmältning)
– Psyllium frö (innehåller hög halt av fibrer och kan hjälpa obalanser i tarmar och mage)
I tillägg: Blandningen av pre & probiotics av alla mammalys produkter har en positiv effekt på hundens immunsystem. Om du ger din hund Mammalys hundgodis regelbundet märker du att din hund blir lugnare, jag märkte det på Molly som ofta har haft gaser i magen men när jag började ge henne av mammalys godis märkte jag att hon blev lugnare och kom lättare till ro.Just nu har vi en pigg och glad hund som trots sina 13 år beter sig som en unghund och vill busa och jaga sina kottar som jag helst skall kasta så hon inte ser var de hamnar. Då får hon använda nosen att hitta dom, sådär kan hon hålla på hur länge som helst och det är bra för både rörlighet och att hjärnan får jobba lite. Sedan gillar hon ju att leka med vackra Aramis trots att han är 10 år yngre men leken är alltid på Mollys villkor. Hon bestämmer var, när och hur länge, Aramis får tydliga signaler när hon inte tycker att det är kul längre.


För att få mer information om Mammalys produkter så hittar du deras hemsida här och deras Instagramsida här.

Min erfarenhet med Mammaly hundgodis
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram