Jag brukar ju inte vilja åka från Sverige under sommaren men i år blev det ett undantag, och som jag längtat hem till mina blommor. Grannarna hade vattnat mina luktärtor, dahlior och jätteverbenor här hemma i stan så de hade klarat sig bra genom värmeböljan. Ute vid sommarhuset blommade stockrosorna och dahliorna för fullt.

Vi kom hem sent i natt och det var skönt att sova i egen säng. Hanna och jag åkte och hämtade Molly på hundpensionatet, hon blev jätteglad att se oss, satt och pratade med oss hela vägen hem. Kanske sa hon, var har ni varit? Jag har längtat efter er. Varför lämnade ni mig ensam utan er? Nu vill jag inte att ni åker iväg utan mig igen. Nästa gång kanske jag kan åka med? Nu är hon rentvättad och ligger på sin favoritplats i vårt sovrum, vi har ätit Taccos och det blir nog en tidig sänggång för imorgon är det jobbardag.

Att komma hem till sina blommor.
Märkt på:                        
Facebook
LinkedIn
Instagram