Dagny Karlsson som var kanske världens äldsta bloggare myntade uttrycket “Man får inte gamla till sig”. Anders lever efter denna devisen, för en vecka sedan åkte han vattenskidor och under sista semesterveckan testade han huvudstående på SUP:en. För mig räcker det att jag kan SUP:a stående.

Det blåste lite så det blev några försök innan han lyckades.

Vid tredje försöket lyckades han….

Men att stå på huvud på en SUP gör man inte sådär bara, Anders tränar både löpning och styrka och har de musklerna som behövs, sedan har han en otroligt bra balans.
t
Vi avslutade sista semesterveckan med en fin helg hemma hos mamma, vi gick långa promenader och beundrade den vackra naturen och Ulricehamn inte minst som är ett prydligt och välmående samhälle. Jag är glad att mamma bor så fint både vad gäller staden Ulricehamn, lägenheten med många trevliga vänner som grannar, en fantastisk utsikt och ett centralt läge nära till mataffärer och buss. Bra kondis har hon också min mamma, går milspåret utan att blinka, hoppas jag har lika bra kondis när jag är 82 år.
På vägen hem stannade vi i Örebro och åt lunch med Hanna, det blev en trevlig lunch med mycket gråt och fina minnen från Mollys 13 år i vår familj. Det är skönt att få minnas allt denna lilla hund har betytt och gett vår familj, jag saknar henne så, det är så tomt här hemma…

Man får inte gamla till sig
Märkt på:            

2 reaktion på “Man får inte gamla till sig

 • 2022-08-02 kl. 12:23
  Permalänk

  Oj har Molly fått somna, det hade jag missat. Förstår att det känns. ❣️

  • 2024-01-29 kl. 06:32
   Permalänk

   Hej, ja jag skrev inte så mycket om det här på bloggen, det var för sorgligt. mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram