Det finns många orsaker till att  Coaster’s Chance Cottage har varit med i många filmer och serier över åren – inte bara att detta hus från 1760s har renoverats med fingertopskänsla av designfirman Moore House Design, resultatet är fantastiskt. Och sedan har vi läget en strandtomt i Cutler Maine, USA. Så vackert, varje rum är magiskt men jag gillar bäst vardagsrummet, högt i tak med bjälkar, rustikt och möbler som matchar husets stil. Interiören består av gammal mörkt trä, återanvänt trägolv, vintage mattor, tegelväggar, keramiska krukor, linnegardiner och linneöverkast tillsammans med fina antika möbler som ger hela huset en underbar varm känsla. Kan jag flytta in tack. 

Hur vackert….
Jag har hört att Main är väldigt likt Skandinavien och jag ser fram emot att åka hit någon dag och då skall jag försöka att boka detta huset !
Du kan läsa allt om hur de olika rummen har renoverats och mer om detaljerna i var rum här  Moore House Design

Nu är jag tillbaka på jobbet sedan 3 dagar och det blev verkligen en rivstart, vi hade en release EOB idag så måndag- onsdag försvann fortare än kvickt. Anders tog bilen till Norge, han skall fortsätta med rensningen i svärmors hus. Jag lånade Anders el-cykel och cyklade ut till sommarhuset. Allt såg bra ut, gräsklipparen mådde bra.

Fantastiskt sommarhus i Maine som går att hyra
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram