Nu behövs det ingen filt i soffan och de ljusgråa golvet är förvånansvärt fritt från smuts och bös, och jag saknar det så mycket.
Tänk att det blev så tomt efter dig Molly….

Jag passar på att bo härute några dagar och suga ur det sista ur de sköna sommardagarna, jag tog en Power Walk med efterföljande dopp. Det är bara 18 grader i Mälaren och jag är en badfis så det kom ett tag innan jag vågade mig i, magen är värst. Jag tog båt och buss till jobbet imorse, åkte från ön 6,45 var framme på jobbet 7.35 så det är lite längre tid, 50 minuter, än från stan där det tar 10 minuter med cykel.

Men det är värt den längre pendeltiden till jobbet för härute känns sommaren mycket mer, närmare vatten , natur och en efterjobbettur med kajaken. Bara att sitta i vardagsrummet med västeråsfjärden utanför gör det värt den längre pendeltiden. Nu mullrar åskan utanför och svarta moln tornar upp sig, jag måste stänga fönstren som jag öppnat för att fläkta ut den kvalmiga luften.
Ser ni myggnätet där i köket, jag hatar mygg och vi snickrade ihop myggnät till alla rum det första vi gjorde när vi köpte sommarhuset. Finns det något värre än en mygga som surrar runt i mörkret och håller dig vaken hela natten

Jag fick en fin bild på fronten som drar in, här är den över Västerås. Undrar om vi slipper den här ute på Ön?

Saknar smutsiga golv och filten i soffan
Märkt på:                    

4 reaktion på “Saknar smutsiga golv och filten i soffan

 • 2022-08-04 kl. 20:29
  Permalänk

  Förstår verkligen att hon är saknad er fina hund. Otroligt hur mycket personlighet det kan finnas i en sån liten varelse. De gör sånt avtryck. Jag hade hund i ungdomen.Min lilla lånehund som jag brukar passa fick valpar i början av sommaren. Har inte vågat åka och titta på de. Men hoppas på hund i framtiden. Jobbar på det…..
  Så vackert hus i Maine! Verkligen filmvänligt.
  Ha det gott!
  Annika

  • 2022-08-05 kl. 15:55
   Permalänk

   Hej Annika, trodde inte jag skulle bli så ledsen när Molly gick bort. Men hon var ett så vänligt och behagligt väsen. Anders pratar redan om en ny hund ,,, 🐕, kanske när vi blir pensionärer. Mvh Åsa

 • 2022-08-05 kl. 11:27
  Permalänk

  Förstår att det känns tomt och ovant utan er kära Molly… Beklagar förlusten. Kram! Mvh, Annika

  • 2022-08-06 kl. 18:29
   Permalänk

   Tack Annika
   Det blir tomt här hemma, saknaden är stor. Mvh

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram