Anders tog med mig till en provsittning och vi bestämde oss för en Pepito 2-sitssoffa, fåtölj och en fotpall. Soffan har avtagbart tyg och vi valde färgen Tristan Sand.

En frame TV med teakram är hemköpt skall bara monteras upp tillsammans med ett utval av tavlor, kanske något sådant här.

Medan många TV-apparater står och ser ut som ett svart hål i ditt vardagsrum när de är avstängda, är The Frame TV:n istället utformad för att vara dekorativ. Även dess standard set kanske inte är något att hurra över med sin enkla svarta ram, erbjuder Samsung en rad separata ramdelar som du kan köpa till och fästa på ramarna och som kan användas för att hjälpa TV:n att passa in i en rad olika miljöer, från djärva färger till träliknande ramar. Vi köpte en ram av teak, vi gillar ju teak….. När den är väggmonterad bidrar dessa ramar till att främja intrycket av att du har en bild hängande på väggen, snarare än en TV. Detta fungerar tillsammans med Samsungs Art Mode-app, som ger dig tillgång till tusentals konstverk som kan visas på skärmen när TV:n är i standbyläge, med samlingar hämtade från gallerier inklusive Louvren och Van Gogh-museet, och konstnärer från samtida som Sutianto till klassiska mästare som Monet. Du kan också ladda upp egna bilder till “Min samling” .

Bilderna/fotona kan sedan ställas in med ett urval av matta visningslägen, vilket ökar känslan av att det är en tavla – inte en teknikpryl – som hänger på väggen. Med skärmens effektiva antireflekterande beläggning och omgivnings- och rörelsesensorer som automatiskt justerar ljusstyrka och kontrast, samt aktiverar konstläget när du närmar dig, gör TV-apparaten ett utmärkt jobb med att se ut som en tavla på din vägg.

Förutom Frames Art Mode finns Samsungs vanliga Ambient Mode, som finns på fler TV-apparater i Samsungs sortiment och som kan användas som en slags skärmsläckare när TV:n inte används. Det kan visa nyheter, väderrapporter eller helt enkelt bildspel från ett fotogalleri. Skärmen kan också användas som en SmartThings-hub, som låter dig komma åt anslutna enheter i ditt nätverk, allt från smartlampor till säkerhetssystem och allt däremellan. Jag kan inte vänta tills vi har fått upp TV:n!

Nu är soffan beställd, det blev en Pepito
Märkt på:            

En reaktion på “Nu är soffan beställd, det blev en Pepito

  • 2022-08-31 kl. 17:22
    Permalänk

    Det ska bli spännande att se! Jag har också funderat på den soffan. Tycker att fåtöljen är så snygg. Vad tänker ni om kvalitén?

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram