Ola och Anders flyttade möbler till Olas lägenhet och jag tillbringade dagen på Strömskär med att börja förbereda de små husen för vinter. På schemat idag stod rensning av hängrännor, tvätta och ställa in möbler i boden, klippa ner växter, fika på bryggdäck och klippa gräset där roboten inte når.
Rottingsoffan åkte in i boden, kvar är tre stolar som skall användas om vi får några fina sensommardagar framöver.

Saknar Molly särskilt mycket när jag kör in i kanalen till Solbryggan, hon brukade alltid stå i fören med fladdrande öron och vänta förväntansfullt tills vi lade till. Men aldrig att hon hoppade i land innan jag sade varsågod….

Vid 16 tiden var jag klar och Anders kom och hämtade mig och vi hjälpte Ola att flytta de sista grejerna till lägenheten. Köpte pizza och åt första måltiden i Olas lägenhet, det känns bra och jag hoppas att Ola kommer att trivas. Bostadsrättsföreningen verkar jättebra med många trevliga grannar som hejar och pratar och de har en trevlig utegård med äpple- och päronträd samt bord så man kan sitta ute och grilla på sommaren. Anders skruvade upp en hatthylla som jag köpt på Effecta och två taklampor, det finns en del att pyssla med innan allt är helt klart men nu kan Ola bo där, mysigt med första egna lägenheten.

En skön septembersöndag
Märkt på:            

2 reaktion på “En skön septembersöndag

 • 2022-09-19 kl. 11:48
  Permalänk

  Förstår din saknad efter en trogen familjemedlem…
  Vad roligt med egen lägenhet för sonen:)! Mvh Annika

  • 2022-09-19 kl. 23:40
   Permalänk

   Hej Annika

   Ja jag hoppas han kommer att trivas. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram