I våras köpte jag en oversized skjortjacka som jag inte hann använda så mycket innan det blev för varmt. Men nu i September är det det enda ytterplagget jag använt så här långt. Min vardagsuniform är lite leisure och sportig, jag klickade hem ett par superläckra vita joggingskor, Hoka Bondi 8 Wide, som jag använder som sneakers för att de är så himla ursnygga och till detta använder jag mina Levis Ribcage som är de skönaste jeansen jag någonsin ägt, ramar in och håller magen på ett bra sätt.

Och med en bra hårdag, ingen styling bara dra fingrarna genom håret, så passade jag på att fotografera min vardagsuniform.
På mitt jobb behöver man bara klä upp sig då man har kundkontakt annars är dresskod casual. Ibland ser man till och med “sockar och sandaler” på jobbet, typiskt för en del ingenjörer…. Cheferna bär oftast formell klädsel. När man är på site så är dresskoden styrd av säkerhet, hjälm, skor med tåhätta är obligatoriskt.

Såg ni föresten min fredagsbukett på Instagram igår, här kommer den.

Dahliorna bara fortsätter att leverera, men så fort frosten kommer skall jag gräva upp knölarna inför vintern, jag har verkligen blivit fast i Dahliaträsket den här sommaren. Andra blommor som också levererat är mina Stockrosor både vid stugan och här hemma i stan samt Jätteverbenan som blommar för fullt just nu. Luktärterna däremot har inte levererat alls i år men jag ger inte upp på dem för det, ny satsning nästa år. Idag köpte jag lite lökar som skall i jorden under helgen.

I kväll blir det ett besök på Västerås Kulturnatt, skall bli spännande har aldrig varit på det förut men har hört att det brukar vara mycket människor i stan just den här kvällen. Det är ju positivt för Västerås Centrum som har blivit väldigt tråkigt efter pandemin och behöver all stöttning den kan få.

Min vardagsuniform i September
Märkt på:                    

2 reaktion på “Min vardagsuniform i September

 • 2022-09-19 kl. 21:56
  Permalänk

  Kulturnatten missade vi i år. Brukar vara så kul! Hade aldrig hört talas om Hoka skor men så fick jag ett par som jobbskor och är verkligen de skönaste skorna. Har köpt ett par privat också. Nu hör jag om Hoka överallt tycker jag. Tack för fröna väntar med spänning och hoppas på blomning så småningom.
  Allt gott!
  Annika

  • 2022-09-19 kl. 23:39
   Permalänk

   Hej Annika
   Jag hoppas också att fröna kommer att ge fina blommor hos dig. Jag fick frön från min granne i sommarhuset och har planerat dem i söderläge. Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram