Temat den här månaden är Utforska/Nyfikenhet och jag hade en punkt på listan att gå på ett pass på F&S. Så imorse ställde jag klockan på 5.35 och mötte upp för ett Indoor Walkingpass, IW, 40 minuter på en Crosstrainer med ledare.
Ett Friskis som ligger mitt i centrum, utmed vägen till och från jobbet, är ju helt perfekt, passet gick jättebra och jag blev svettig och trött. Skall försöka få till 2 IW i veckan när det blir mörkare ute, ännu kan jag ta mina PW utomhus. Men jag skall försöka få till två gympass i veckan också, kanske måndag efter jobbet och fredag före jobbet. Friskislokalerna är relativt nybyggda och omklädningsrummen var jättefina.

Så var det lagom med folk också, och det gör ju inte saken sämre, bra ställe som jag kommer att återvända till snart, har redan bokat in nästa pass.
Jag läst en artikel i SVD idag där stod det prova på nya saker stimulerar hjärnan och gör att funktioner som blivit sämre till och med kan bli bätter igen. Andra saker som är bra för ditt åldrande är träning och ett glas vin då och då

Jag jobbade halva dagen på kontoret och bytte till mitt hemmakontor på Ön vid lunch.
Ingen grävling hade varit här sedan sist, den tycker nog inte om att jag har på P1 på högsta volymen…. Roboten körde omkring och klippte inga problem där inte.
Nu är det inte många veckor kvar innan vi stänger för säsongen här ute så jag passar på att tillbringa lite tid här ute med hemmakontor så länge jag kan.

Tänder lite levande ljus så blir det trevligare att jobba och så hjälper de till att få upp värmen, när det är 11 grader ute tar det en stund innan det blir varmt i Gamhuset.

Igår blev det inget inlägg för mitt webb-hotell bytte till en ny version och jag hade mycket på min blogg som inte var senaste versionerna så när jag bytte till webb-hotellets nya version så kraschade min blogg, PANIK. Så jag bytte tillbaka till den gamla versionen och började uppdatera alla tillägg och teman som var för gamla och efter några timmar så fick jag igång bloggen med den nya versionen, phuuu. Men då orkade jag inte göra ett inlägg utan var bara glad att bloggen fungerade igen. Men jag tror jag skall byta till ett nytt tema snart och byta header, det är roligt att ändra lite här inne då och då.

Att prova nya saker är positivt för åldrandet
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram