Vid den här tiden på året brukar jag göra en summering av stugsäsongen som antal övernattningar, projekt vi utfört samt öppning- och stängnings-datum. Förra årets summering finns här. I år blir det en liten mindre detaljerad överblick, om jag får tid och lust kanske det kommer lite mer detaljerade siffror senare i höst. Men rent generell har vi varit här ute lite färre dagar i år p.g.a lite senare öppning av stugan nämligen den 18 April, se här. Den tokhektiska Juni gjorde att vi tillbringade mindre tid i sommarhuset. Semestern tillbringades i Grekland, segling med kompisar och en tripp till mamma i Ulricehamn, bara en semestervecka tillbringades i sommarhuset. Anders har haft mycket att göra i Norge med försäljning av hans mammas hus och så har vi hjälpt Ola att flytta in i lägenheten. Men jag har tagit alla tillfällen i akt och tillbringar så många dagar jag kunnat här ute. Den mest fotograferade vyn är den här från min plats i hemmakontoret. Först bilden från Stugöppningen den 18 April.

Maj

Juni

Juli

Augusti

Sista bilden är från idag, september den 30, lugn och fridfullt på Mälaren inte fullt så lugn på hemmakontoret….
Antagligen blir det någon mer dag här ute innan vi stänger igen. Jag är så tacksam för att vi kallstänger stugan under vintern nu när elpriserna är så höga. Vi pumpar ut vattnet ur vattenledningarna och sprider ut ett ton med torrbollar i båda stugorna.

Jag vet inte vad som händer med mina Dahlior här ute vid sommarhuset de verkar ha fått ett ryck och blommar som bara den. Så det blev en fin fredagsbukett av lite närodlade Dahlior som jag sådde som frön i våras. De frösådda blir inte lika mäktiga som de knölarna jag köpte men de är söta på sitt sätt.

Nu ser vi fram emot en helg i sommarhuset, ikväll är det vin och ost hos ö-kompisar, kanske en kajaktur på lördag om vädret tillåter och förbereda sommarhuset inför vintern.
En lugn helg att se fram emot helt enkelt.

Lugnet, min mest fotograferade vy och en fredagsbukett
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram