Det fattades en svart kjol och ett ytterplagg i min kapselgarderob. En svart kjol Ofelia från Gina Tricot fick flytta in i kapselgarderoben, kjolen tillsammans med ett par tjocka strumpbyxor till, mina svarta Loafers och en av mina stickade tröjor från förra året. Det får bli morgondagens outfit med min bruna kappa till.

En snygg täckjacksväst International Rafaela Gilet från Barbour får ersätta mina Fjällräven jackor,  fjällräven Snow Flake Parka W från 2019 och Fjälräven parka Kiruna från 2018, som övergår till att bli jackor som kan användas när man jobbar och inte behöver vara rädd att smutsa ner och som inte ingår i kapselgarderoben längre.

Ytterplaggen i min kapselgarderob, höst/vinter:
1. Brun oversized rock
2. Skortjacka.
3. Täckjacksväst
4. Skaljacka

Skor i min kapselgarderob, höst/vinter:
1.  Sneakers
2. Loafers
3. Boots
4. Curlingkängor
5. Ett par Uggskängor

Uppdatering av kapselgarderoben
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram