Jag har ju en dröm om att bygga ett sprillans nytt sommarhus på Ön, med jämna mellanrum skriver jag om denna dröm och vilket hus jag skulle vilja bygga, se här, här och här. Men om Anders får bestämma så är den viktigaste detaljen en takterrass, förra veckan skickade han en länk till mig om en husbyggare Modulhus och hustypen Villa Solice. Huset är ett är en modern kub med takterass. Stora fönsterpartier som vi gillar och platt tak ger ett hus som passar på skogstomten såväl som längs strandkanten. För en extra lyxig touch kan huset även utrustas med takterrass, som antingen kan nås från insidan eller via en exteriör trappa.
Planllösningen är kök och vardagsrum i ett med ett sovrum, att badrummet ligger på andra sidan från sovrummet, lite konstigt. Köket är fullt utrustat och badrummet är helkaklat. Det finns även en hall med förvaringsmöjligheter.
Villa Solice har fönster är av 3-glas och huset är anpassat efter nordiskt klimat.
Boytan är på 54 kvadrat och det känns i minsta laget för oss, jag saknar en matplats och glasdörrarna mot baksidan skulle jag vilja byta mot ett fönster som gör det lite lättare att möblera. Gamstugan år 65 kvm och vi skulle vilja ha en liknande storlek om vi byggde nytt.

Så här skulle det se ut på plats.
Villa Solice får ÅÅÅ av 5 möjliga.

Min favorit när det kommer till de fritidshusen jag skrivit om här på bloggen är Modellen Klassisk Sommar 70 kvm från hustillverkaren Sommarnöjen se här, det huset får ÅÅÅÅÅ av mig, full pott. Huset har perfekt planlösning, bra storlek och är så himla fint.

Anders favorit, Villa Solice
Märkt på:    
Facebook
LinkedIn
Instagram