Sista arbetsdagen för i år på vår Ö. Bra uppslutning som vanligt ca 50 personer som hjälpte till att såga ner träd, släpa ris och elda. Vi hade säkert 7 eldar på olika ställen på vår lilla Ö. En tromb fällde många träd i augusti och nu efter två arbetsdagar har vi lyckats sågat och eldat upp alla träden. Och vädret var helt perfekt för en arbetsdag, och med kaffe och äpplekaka hemma hos P&P ute i solen som avslutning blev det en av de bästa arbetsdagarna under de 14 år vi har haft sommarhuset på ön.

Sista bilden från mitt hemmakontoret.

Ett kollage med min vy från Hemmakontoret April-Oktober

Förutom arbetsdagen passade vi på att stänga av vattnet i stugan, ställa in alla utemöbler, delta i ett möte med Strömskärs Ekonomiska Förening, stänga av robotklipparen och så tömde vi frysen. Imorgon skall jag rengöra robotklipparen, klippa gräsmattan med lövupptagaren, plantera tulpanlökar och röja i hallen. Den här tiden på året är det fullt upp med att stänga stugan och ta upp båten och det är nästan lika skönt att stänga för vintern som att öppna inför sommaren. På vintern har vi ju vinterhuset i Norge att åka till, i år skulle jag vilja vara där lite mer, i vanliga fall brukar vi åka upp vid sportlovet och vid påsk men i år vill jag åka dit en extra gång, det kan vara väldigt fint i slutet av April……

Bästa vädret för en arbetsdag
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram