Vi fick ytterliggare en fin oktoberdag, en dag som jag tillbringade i min lilla trädgård i stan. Jag klippte gräset, sista gången? Jag använde gräsuppsamlaren och fick förutom gräset , löv och barr i uppsamlaren. Jag klippte ner Jätteverbenan och tömde krukorna på jord i min lilla kompost, hoppas på att kunna återanvända jorden nästa år. Jag passade också på att samla in lite Verbenarfrön, om ni har sett frön från Jätteverbenan så vet ni att de är yttepyttesmå, jag lade dem i ett kuvert så får vi se om det kommer att fungera i februari när jag frösår. Så planterade jag 40 tulpanlökar, för att veta vad och var jag har planterat när våren kommer så gjorde jag en karta.
A, 10 Dallas Tulpaner
B, 10 Pretty Princes
C, 10 Guiseppe Verdi
D, 20 Midnight Moments

Efter en kopp kaffe och några knäckebrödsmörgåsar var jag redo för nästa steg som var att rengöra robotgräsklipparen, Anders hittade en bra video på youtube hur man rengör sin robot. Det var lite pilligt att skruva bort höljet men det gick bra till slut. Nu skall roboten förvaras frostfritt och batteriet skall underhållsladdas 2 gånger under vintern, jag tänker i början av Januari och i slutet av Mars.

Så efter 5 timmar i trädgården så är jag helt utslagen, frisk luft kan ibland ha den inverkan på mig. 6 säckar med gräs, nedklippta dahlior och höstlöv väntar nu att transporteras till återbruket, krukorna är tömda på jord och står i förrådet i väntan på nästa säsong, tulpanlökarna är nedgrävda tillsammans med benmjöl, dynorna till konstrottingsoffan har flyttat in i garaget och robotklipparen är rengjord och står på sin plats inför vinterförvaringen.
Anders rensade garaget och körde några vändor till återbruket.

Nu sitter jag nyduschad i soffan och tittar på 5:e säsongen av Good Doctor, imorgon blir det styrketräning på gymmet efter jobbet, tisdag och onsdag PW, torsdag Indoor Walking innan jobbet precis som den här veckan. Jag tycker att jag fått till ett bra träningsschema men skall lägga till ett styrkepass under helgen. Nu soffmys de lux….

Trött efter en dag i trädgården
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram