Vilken fin lägenhet, en solgul lägenhet som är till salu via Historiska hem på Östgötagatan 34 i Stockholm.
Styling: Lindholm.
Foto: Johansson.

Just gult verkar vara populärt när man inreder köken nuförtiden och man kan ju inte bli annat än glad när man ser detta fantastiska kök.

Lägenheten har renoverats varsamt med alla tidstypiska detaljer som originalgolv, höga golvsocklar, spegeldörrar och spegelinfattningar i de djupa fönsternischerna bevarade. Likaså har ni den underbara takhöjden med taklister och inte att glömma innerfönsterna med spröjs. Bostaden har genomgående tidstypiska T-postfönster som vetter ut mot öster och ger cirka åtta soltimmar fördelat över dagen, vilken dröm.

Lägenheten är inte så stor, 78 kvm, men känns större tack vare att den är målad i sammanhållande färger, gammelrosa och persikofärgat, och det är högt i tak vilket gör att bostaden känns större. Badrummet ger en fint påminnelse till köket med vitt kakel i halvförband och mörk fog. På golvet ligger vacker Marrachechdesignat kakel som för en stund för tankarna söderut, lite oväntat. Ett stort badkar på lejontassar med tillhörande dusch står framför fönstret med kaklad nisch och fönsterbräda i sten.

Foto: Historiska hem

Gult är inte fult
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram