Passade på att fota nya soffan i dagsljus idag under lunchen, när jag jobbade hemifrån. Jag fortsätter att ha hemmakontor även om pandemin är över. Företagen måste erbjuda sina anställda att jobba hemifrån för att bli attraktiva som arbetsgivare. Just efter pandemin var jag så trött på att sitta hemma och det var så roligt att komma tillbaka till kontoret och få träffa sina kollegor som man inte sett på 2 år. Men att få jobba hemifrån en dag i veckan är himla lyxigt, jag har kommit överens med min chef att ha hemmakontor en dag i veckan, man måste fylla i en riskanalys angående kontorets beskaffenhet gällande arbetsställning, kontorsstolen, att det inte finns risk för att snubbla på en mattkanten, att man inte kan få stötar av elutaget etc…..

Jag måste vänja mig lite vid den nya soffan, flytta runt den lite. Jag skall dra den bakåt lite närmare fönstret.
Men på det hela taget är jag nöjd.

Det börjar bli jobbigt att vara bloggare så här i slutet av oktober då ljuset verkligen börjar bli en bristvara. Tur att man då har sitt fina fasta ljuskänsliga 85mm objektiv.
Och så får man passa på att fota under dagens ljusaste timmar och bli bättre på att fotografera i mörker.

Nu är vi på väg till mamma och Anders lyckas ta av mot Skövde vid Mariestad alldeles själv utan att jag påminner honom….
Nu har vi bara 11 mil kvar men det är de långsammaste milen med många 30 vägar genom en massa små samhällen som heter Timmele, Trädet, Dalum, Slutarp, Åsarp, segt som tusan men så värt det för att få träffa lilla mamma.

Nya soffan i dagsljus
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram