Anders har haft mycket att göra med att städa ut och sälja sin mammas hus i Norge och det har varit många turer fram och tillbaka över gränsen det senaste halvåret. Så därför var det extra välkommen med en lite get away till mamma i Ulricehamn. När man är här så finns det inte så många måsten som när man är hemma, utan det känns lite som en semester. Känslan av semester ökas av mammas goda mat och härliga promenader i de vackra landskapet runt Ulricehamn.

Efter jobbet igår packade vi bilen och styrde söderut, så fort vi satte oss i bilen så infann sig den där känslan av frihet och semester.
De största uppgifterna man har här hos mamma är vilken tonic vi skall välja till lördags-ginen.

Efter vår fina promenad bjöd mamma på en jättegod tomatsoppa och till kaffet fick vi en av mammas goda toscakaka. Toscakaka och kaffe intogs i vardagsrummet med den härliga utsikten mot sjön Åsunden.

Mamma har möblerat sitt vardagsrum så smart, hon har med hjälp av 3 stora mattor delat upp rummet i en sittgrupp med soffa och sköna fåtöljer, en TV-hörna med clubfåtöljer och en läshörna med en fåtölj vänd mot de stora fönstren som täcker hela söderväggen. Mamma lägenhet är verkligen superfin, här trivs man att vara gäst. Och vem behöver konst när man har denna vägg som bjuder på den skiftande naturen utanför.

En liten get away
Märkt på:                            

En reaktion på “En liten get away

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram