Fast det fortfarande är sommar i södra Sverige och att det skall bli 15 grader och sol imorgon så fick jag en rejäl noventstämning idag. Jag köpte 3 hyazinter och en liten mini cypress och planterade i mina fina bruna höganäskrukor, ett ljus med ett juligt snöre runt, lite mässingstakar, fina ängeln av Vera Haij,och vips var den där, den härliga noventkänslan.

Rottingbordet som har bott ute på terrassen sedan april fick komma in i värmen och agera glöggbord.
Bordet står så att det är det första man ser när man kliver in i Villa Ormberget.

Bästa glöggen, enligt mig då, Blossas 3-stjärniga Gold med Cognacsmak

Det har varit en bra jobbvecka där jag varit effektiv och löst en massa surdegar från mitt gamla projekt som jag håller på att avsluta. Jag har kommit bra in i det nya projektet, en spårvagn till Melburne, Australien. Hoppas att man får åka på igångkörning, jag har aldrig varit i Australien.

Och där kom den rätta noventkänslan
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram