Jag tjatar om att November försvann i ett huj men vad hände egentligen?

Jag körde ju novent för hela slanten med kransverkstad, planterade hyacinter, skapade ljusbord, bakade släta lussebullar och smakade av årets glögg. Dessutom färdigställde vi vardagsrummet med en tavelvägg och gjorde om Olas rum till gästrum. Lite nytt till kapselgarderoben , firade farsdag i Örebro, och köpte ett skrivbord på auktion. Bloggtemat den här månaden var inget som gav inspiration, Mat var kategorin. Jag får skjuta över det till december för då skall det bakas och lagas mycket mat. Det temat som varit bäst var Septembers, Utforska/Nyfikenhet, det fick mig att gå på gym igen.

Jag har precis landat i soffan här hemma efter ett pass med Indoor Walking distans, bästa träningen så skonsam mot knän och ger bra flås. Jag tänkte ta nästa steg och anmäla mig till ett step-up pass nästa vecka, jag älskade step-up när jag var yngre vi får se om jag klarar av det på gamla dar. Knepet med att komma iväg på gymmet är att ha en färdigpackad väska med gymkort, lås till skåpet, hörlurar, laddad mobil, gymkläder och gymskor. Det bästa med att träna efter jobbet är att man kan åka hem i träningskläderna och duscha hemma.

Vad hände i November egentligen
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram