När vi var på julmarknad i söndags fanns det så mycket fina hemstickade vantar som jag blev lite sugen på att köpa. – “Men sådana vantar har vi ju hemma ” – utropade Anders. Han hade med sig två par fina hemmastickade vantar med sig hem från Norge när han städade ut sin mammas hus.

Fast jag tror nog att vantarna inte riktigt kvalar in under kategorin hemmastickade av mig…. Men det gör inget för de är hemmastickade av någon som kan sin sak, de kommer att bli en uppskattad julklapp till några i vår familj….
Titta bara på vantarna, de är som vackra smycken.

Vantarna skulle kunna användas som julpynt bara genom att ligga och drälla på byrån i hallen, eller hur?

Undrar just om jag kommer att få ett par av dessa vantar i julklapp, jag har ju varit ganska snäll i år. Har varit hos min frisör Sanna idag och känner mig så nöjd med håret. Sanna hade i ett balsam som ger fukt till mitt hår som lätt blir torrt och frissigt på vintern. Och imorgon är det december, i år gick November ovanligt fort, kanske för att jag har kul på jobbet. Nu skall jag och Anders åka och hämta skrivbordet, spännande.

Årets julklapp, hemmastickat
Märkt på:        
Facebook
LinkedIn
Instagram