Plötsligt händer det, jag brukar ofta lägga bud på olika saker på internetauktioner men ofta blir det för dyrt och jag drar mig ur budgivningen. Just nu har jag varit ute efter ett skrivbord i trä gärna lite äldre och det var precis ett sådant jag ropade in. Jag skall har skrivbordet i gästrummet och Anders tycker att vi skall måla det men jag vet inte…..

Jag tycker att det är fint som det är. Satte ihop ett litet kollage.

Men om vi skulle måla om skrivbordet kanske någon av dess härliga färger från Lady Jotun, min favorit är Soft.

Först skall jag hämta skrivbordet hoppas att det går in i bilen, jag får nog fråga Anders om han kan hjälpa mig. Skrivbordet får bli en julklapp från mig till mig själv.
Igår täckte vi båten så nu får den sova så gott till i April och så gick vi till Vallby och tittade på julmarknaden, det var så mycket folk. Vi hade tänkt att fika men det var så lång kö så vi gick in till stan och fikade på systrarna Eriksson. På väg hem köpte vi en färsk kyckling och firade en kombinerad advent/thanksgiving med helstekt kyckling mums det var så gott.

Oooops jag ropade visst in något på internetauktion
Märkt på:                

En reaktion på “Oooops jag ropade visst in något på internetauktion

  • 2022-11-28 kl. 21:45
    Permalänk

    Så nätt och fint. Ser fint ut omålat. Jag har min pappas gamla skrivbord men en helt annan typ av skrivbord i ek. Målade det ljusgrått när det flyttade hit. Gillar det och bra plats för symaskinen i en hurts.
    Allt gott!
    Annika

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram