Det är så enkelt att pynta inför jul därför att jag gör likadant år efter år. Krokar och spikar finns där saker skall hängas upp, samma stjärnor och adventsstakar andvänds år efter år, att vi tillverkat special kontakter till adventsstjärnorna i vardagsrummet jag vet vilka krukor som passar till julblommorna, vilka ljusslingor skall hängas var, att det skall stå en sockertopsgran vid entren…. Kanske lite tråkigt tycker någon men för mig känns det tryggt och jag gillar tryggt.

Här kan man läsa inlägget när jag tillverkade sladdar med lampkontakter att hänga adventsstjärnorna i vardagsrummet.

Men jag måste säga att november bara flög förbi i år, kanske för att jag hade så mycket på jobbet och att det inte har varit allt för mycket 3D väder.
Idag har jag varit en sväng förbi Biltema för att köpa en förlängningssladd till utebelysningen, till Plantagen för inköp av 2 stycken amaryllisar, 4 små vita julstjärnor, en sockertopp och lite mer mossa.

En amaryllis planterade jag i den här fina krukan tolvekarna från Svenskt Tenn som jag fick i julklapp av Hanna för några år sedan. Jag lindade runt en liten batteridriven ljusslinga och en torkad apelsinskiva för mer mysfaktor.

Så här såg det ut förra året och i år blir det exakt likadant, tryggt och välbekant, the same procedure as last year…..

Ikväll blir det Olavbiff med ett fint vin och Ola kommer förbi efter jobbet, mysigt.

The same procedure as last year James…
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram