Här hemma julpyntar jag bara i köket, vardagsrummet och hallen, det får räcka. Men en lite ljusslinga hittade in i sovrummet också.

Jobbade hemifrån idag också har ont i halsen och hostar och det verkar som om Corona är på väg tillbaka igen…. Bäst att vara försiktig.
Nystädat på kontoret.

Sista dagen på jobbet innan jul, imorgon skall jag handla mat och komplettera några julblommor som vissnat, baka kneip och en mjuk pepparkaka, sätta ihop en sillsallad och städa. Hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon idag har varit en seg dag vad gäller förkylningen, det går lite upp och ner. Anders är och köper julgran, det är alltid spännande att se vad han kommer hem med kan bli bra men det kan lika gärna bli en katastrof…. Jag tror kanske att en whisky kan hjälpa mot förkylningen, hold that thought, nu går jag ner och tar en stadig whisky, helt i medicinskt syfte förstås….

En ljusslinga i sovrummet det får räcka
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram