Min träning har blivit mer regelbunden det senare halvåret. Mitt mål nu är fyra pass i veckan – två PW + enkelt styrkepass och två IW . Målet är att få ihop 70 000 steg/vecka. Indoor walking tränar jag på friskis, PW plus styka gör jag på egen hand. Jag har en pulsklocka från Polar som jag har på mig om dagarna och som hjälper mig hålla koll på att jag får ihop till det. Det här var en ganska bra träningsvecka då jag fick in mina 4 pass redan på torsdag och redan över 50000 steg – men utöver det hoppas jag på ett skridskopass i helgen.

Måndag

Ett PW pass på min standardrunda ner mot Mälaren och gästhamnen en runda på ca 8 km. Ett enkelt styrkepass med 10 squats, 10 armhävningar, 10 situps gånger 5.

Tisdag

Ett IW intervallpass direkt efter jobbet, pulsklockan visar 11000 steg 5km efter passet.

Onsdag

Ett IW distanspass , efter 1 timmas övertid på jobbet. Träningstid 1 timma, sträcka 5,32. Träningssamanfattningen från Polarklockan: Bra tempo under ett långt pass. Du förbättrade din aeroba kondition, snabbhet och förmågan att bibehålla hög intensitet under en längre tid. Passet förbättrade även din förmåga att stå emot trötthet.

Torsdag

Veckans andra PW pass, samma sträcka som på måndagen, idag var det lite jobbigare på grund av nysnö så tiden blev 1 timma 32 minuter. Väl hemma ett Ett enkelt styrkepass. Träningssammanfattningen: Toppen! Detta långa, lågintensiva pass förbättrade din grunduthållighet och din kropps förmåga att förbränna fett under träning.

Fredag

Min vilodag

Lördag/Söndag

På helgen brukar jag och Anders ofta ta en långpromenad, skidåkning eller långfärdskridskor på vintern, kajak på sommaren.

En bild från dagens PW, börjar promenaden i dagsljus, visst är det härligt när ljuset börjar komma tillbaka.

Veckans statistik till och med idag, torsdag. Träningen blir lite roligare med pulsklocka och snygga träningskläder.

Hur jag tränar under veckan, i bästa fall
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram