I februari bokade jag sommarsemester, vandring i Jämtlandsfjällen, vi fick våra fina Y-stolar som beställdes i november. Vi åkte skidor i Norberg, lånfärdsskridskor på Västeråsfjärden, och gick fina långpromenader i Ulricehamn när vi var och hälsade på mamma. Vi har varit lite sociala också, blivit bjudna på middag hos ö-vänner, och gamla kära vänner som vi inte sett på ett tag, vi har hälsat på mamma, gått på teater och hängt med våra vuxna barn. Jag har hållit i träningen och det går lättare och lättare att komma iväg till gymmet även om jag fortfarande inte vågat prova på ett step-up pass, kanske får jag till det i mars? Jätteverbenan tar sig fint och jag har skolat om dem en gång, 40 små knubbiga plantor räknade jag till idag. Alla frön måste ha grott.

Februaris tema sömn blev bara behandlat i ett inlägg, jag har kommit underfund med att jag måste lägga mig senare på kvällarna, jag har inte så stort sömnbehov som jag hade när jag var yngre. I mars är temat Plantera årets frösådd, luktärtor, dahlior och rosenskära. Jag var lite för tidig och ivrig förra året, i år skall plantera fröna och väcka dahliaknölarna i slutet av mars.
Nu börjar det låta som Hamburgarna är klara nere i köket, på tisdag har vi alltid hamburgare och Ola kommer förbi och äter middag.
Väldigt trevlig rutin.

Februari
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram