Det blev en valborgseld, en manskör och fyrverkerier i år också. Och en god middag med kära vänner, min söta mamma och våra vuxna barn som fortfarande vill fira tillsammans med oss gamlingar. Som vanligt är jag dålig på att dokumentera våra festligheter så det får bli lite rester från gårdagens blomsterarrangemang, vitsippor som Anders plockade och arrangerade i mina söta små glasvaser.

Det är härligt att bo nära Djäkneberget som är en vacker oas i Västerås och där har firats Valborg sedan 1900-talets början . Vi gick den korta biten till parken mellan huvudrätten och efterrätten och det var inte så värst kallt, klart värt det.

Men nu vill jag att det skall bli varmt ute så jag kan få ut alla mina förodlingar på terrassen, men enligt väderleksrapporten så får jag lugna ned mig minst en vecka till.
Jag har toppat både Dahliorna och Verbenan, och sticklingarna börjar ta sig. Så istället för 42 verbenor har jag nu 54, man kan aldrig få för många Jätteverbenor eller hur? Tittar man riktigt noga på sista bilden ser man att det kommer nya små skott precis i bladparet under klippet.

Nu längtar jag extra mycket efter sommarhuset, jag tror det blir en tur ut imorgon kväll efter jobbet, för att titta till både båt och hus, Kanske kan jag måla två luckor och sockeln till köket. Och så skall jag köpa nya knoppar på IKEA, vita porslinsknoppar

Dagen efter
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram