När barnen var i 8-10 årsåldern var foppatoffeln väldigt populär, men mina barn fick aldrig några, sträng mamma. Crocs-modellen Cayman importerades till Sverige av företaget Forspro som drivs av Peter Forsberg, och därför används namnet Foppatofflor i Sverige. Forsberg hade för ett antal år sedan en hälskada och fick slutligen avsluta sin karriär på grund av sin fot. Av den anledningen använde han under en period ett par av dessa tofflor av gummi. Alla hade foppatofflor då för 17-18 år sedan och jag tyckte att toffeln var ful och plastig och att det bara var bönder, farsor med trekvartsbyxor och småbarn som hade dem . Mina barn fick heller inte ha mjukisbyxor till skolan, där gick mina röda linjer. Men i julklapp fick jag ett par foppatofflor av Anders och nu har jag dem hela tiden här ute vid sommarhuset, de är ju både sköna och praktiska.
Ön får bli mitt Foppaland….

Och jeansen som ni skymtar på bilden ovan är ett par Karin från Lindex som kommer att bli mina sommarjeans, lite kortare med flare.

Idag gick jag till bästa Åsa som filar och fixar mina fötter, Åsas Fotvårdsklinik om du vill ta hand om dina fossingar på bästa sätt av en supertrevlig och superduktig tjej som jag rekommenderar på det bestämdaste.
På väg till Åsa beundrade jag det våriga Västerås, nu är det bara timmar tills löven spricker ut…..

Och nu på sommaren då man har dubbelt boende så är ju onsdagen då man byter från stan till Ön.
Vår signaturbjörk på Ön är alltid lite sen att slå ut men man märker ju att det är något på gång.

Titta så söta Förgätmigej, de får nog bli del av fredagsbuketten. Visst är det härligt att kunna plocka in blommor från trädgården….

Foppatoffeln har accepterats av den stränga mamman
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram