Jag njuter av att gå barfota i gräset med mina nyfixade babyfötter, att ha hemmakontor med öppen dörr, att se soluppgången vid 4-tiden och att plocka in fredagsbuketten, gullvivor, från trädgården. De här helgen kommer sommaren på besök…

Sommarparfymen är Eternity Summer Edition och den doftar sommar, gräs, citrus, salvia, fresia och viol. Parfymen är köpt till sommarhuset och väntade på mig här ute när vi öppnade sommarhuset för säsongen.

Vårt lilla badrum som snart kommer att få en toppmatad tvättmaskin, den väntar hemma i garaget i stan, den skall bara transporteras hit via bil, båt och skottkärra, pust….
Badrummet var ett sunkigt sovrum med hängande innertak p.g.a takläckage. Anders rev ut allt och byggde upp tak, golv och väggar från scratch se före och efter här och här. Den söta kjolen till handfatet, läs mer om det här.

Nu skall jag hämta upp Anders vid bryggan på fastland och det blir grillad kyckling med närodlade rabarber till efterrätt. Kanske blir det premiäreldning på bryggdäck efter middagen nu känns det som om vi rusar in i sommaren det är bara att spänna fast sig och njuta av åkturen.

Gå barfota i gräset
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram