När jag besökte Jysk för att titta på en ny rottingstol till terrassen men då sprang jag på fina dynor till utematstolarna, 20 kronor styck. Så istället för en rottingstol blev det 6 nya dynor, nu skall jag kasta alla fula musätna dynor i kuddlådan.

Idag blev det lite bilkörande för att hjälpa Ola som hade problem med en bil som inte startade när han skulle hem från jobbet. Nu är bilen fixad det var en batterikabel som var lös. Har klippt gräset här hemma i stan och en av mina Dahlior har en knopp som håller på att slå ut.

Dahliorna håller på att buska på sig och tar sig fint, jag har redan gödslat med algomin och skall köpa lite mer jord och fylla på i krukorna där jorden har sjunkit ihop lite.

Jag brukar ju vara ute i sommarhusen på torsdagkvällar men det blåser nordan och då är det inte så skönt där ute. Vi åker ut på lördag då verkar det som om det mojnar och vinden skall bli västlig.

Fyndat dynor
Märkt på:        

2 reaktion på “Fyndat dynor

 • 2023-06-01 kl. 19:48
  Permalänk

  Så fina Dahliorna ser ut. Mina är mindre ännu och står på friland. Vilket fynd med dynorna!
  Allt gott!
  Annika

  • 2023-06-02 kl. 09:31
   Permalänk

   Hej Annika

   Ja Dahliorna tar sig, så skönt att de har flyttat ut. Det är lite meck med att bära dem ut och in för avhärdning.

   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram