Att gå omkring i trädgården och vattna och titta på allt som växer, finns det något bättre? Att sedan kunna ta en 7 kilometers PW utan smärta i höften i den vackra majkvällen det är lycka det. Nu sitter jag i soffan nyduschad med lapptoppen och en kopp the med honung och ser ut över Tallskärs norra udde där solens sista strålar dröjer sig kvar någon timme till.

Jag hade tänkt börja olja in panelen men prioriterade PW istället, jag fixar med panelen under helgen istället, manana är mitt andra namn 🙂

Nu börjar rabatten på kortsidan av Gamstugan att se riktigt lovande ut, här växer stockrosor, en honungsros, klätterrosor, klematis, lavendel och Malva. Men det är torrt ute och det finns rådjur ute på Ön. Rådjuren åt upp alla rosorna förra året, suck. Den här sidan av gamstugan skall vi byta ut delar av panelen där den är som sämst, det får blir årets projekt.

En fin majkväll
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram