Det bästa med att ha sommarhuset nära är att det är lätt att göra ett spontanbesök. Jag hade inte tänkt att åka hit ut men så blev vädret så fint att jag inte kunde låta bli. Bara det där att parkera bilen och gå ut på bryggan och kasta loss är bästa känslan. Att sedan dra på gasen och få upp båten i planing över det korta sundet innan man når sin kanal som ligger stilla och blank det gör att pulsen går ned och man känner ett härligt lugn i kroppen.

Vet man inte var man ska är det svårt att hitta kanalen in till solbryggan, bra nu när det är högsäsong för båttjuvarna. När man väl lagt till och går den korta biten till sommarhuset och möts av detta. ja det är ren lycka.

Vattennivån i Mälaren är hög, det märks bland annat på flytbryggan.
Se hur landgången går uppåt från stenkistan till flytbryggan. När det är normal vattennivå brukar landgången vara mer horisontell.

Nu har jag kört ett styrkepass 6 ggr 10 squats, 10 armhävningar och 20 situps, och ett PW på 1 timma 20 minuter.
Nu blir det en dusch och en kopp te, en bra slut på dagen.

Spontanbesök på favoritstället
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram