Vi hade tur som hade vår första semestervecka i juni då vädret var härligt. Dagarna innan midsommar hade jag tagit ut två semesterdagar för att förbereda inför midsommar, Ola hade också en veckas semester så vi firade mysiga dagar på bryggdäck i solen med lite SUP innan midsommar. Midsommar bjöd på härligt väder och vår traditionella kransbindning hölls på Andersdäcket.

Efter midsommar blev det en liten Roadtrip till mamma i Ulricehamn, badhotell i Kivik och ett besök på Ellen Keys hus på Strand vid Vättern.

Sedan hem och jobba 2 veckor innan ytterliggare 4 veckors semester.
Första veckan blev det projekt yttepanel på sommarhuset.

Andra veckan fick vi besök av Hanna ute vid sommarhuset, Hanna avlöstes av Ola som hängde med oss på Strömskärs sommarfest.

Tredje veckan var vi ute och åt på restaurang med våra vuxna barn, Hanna hade semester och lade beslag på Strömskär så Anders och jag passade på att vandra Landsbergstriangeln och vara hemma i stan och plocka luktärt och dahlior som blommade för fullt..

Vi for till Färna Herrgård där vi njöt av SPA, vandring och god mat. Vi besökte Anders kusin med fru för att kika på deras fantastiska hus som de håller på att bygga i Lofttjärn, Bergslagen. Vi paddlade med ö-grannar och blev bjudna på god picnic.
Fjärde veckan blev det mycket kura stuga på grund av stormen Hans, men ytterliggare projekt klarades av ta bort ful ytterlampa och plantera rosor och klematis.
Eftersom det blåste mycket så vågade jag mig inte ut med kajaken utan tog härligt långa promenader på grannön, där jag upptäckte nya stigar och vägar där jag inte varit förut.

Nu är jag tillbaka på jobbet och har som mål inför hösten att försöka hålla i träningen som jag startade upp under sista semesterveckan. Jag vill få in ett styrkepass 5 dagar i veckan, antingen ett pass hemma, Strömskärspasset (SP), eller på gymmet. Och så vill jag ha 3-4 PW:s a 90 minuter och 2 pass på gymmet, ett IW och ett styrketräning.
Måndag: PW 90 min + SP
Tisdag: IW
Onsdag: PW 90 min + SP
Torsdag: Styrketräning gym
Fredag PW 90 min +SP
Lördag eller söndag: PW 90 min

Det gäller att få in rutiner för man kan inte lita på den opålitliga “kompisen” motivationen, önska mig lycka till.

Så blev semestern sommaren 2023
Märkt på:            
Facebook
LinkedIn
Instagram