Tänk att vi har varit gifta i hela 29 år, plywood bröllopsdag, jag är stolt över oss. Den där dagen för 29 år sedan var åskvarm och när prästen häll upp ringen för att välsigna den så slog blixten ned samtidigt som ett öronbedövande åskmuller överröstade prästens välsignelse. När vi kom ut ur kyrkan spöregnade det så häst och vagn blev övergiven för min systers Ford Mondeo. Bröllopsresan gick till Fefors högfjällshotell i Norge där vi tillbringade tiden med att vandra och spela pingis, Anders började skruva bollarna varje gång jag höll på att vinna, fusk.

Jag bar min mammas brudklänning och Anders hade sin pappas frack, och tänk att hans pappas bröllopstal låg kvar i fickan.

Kanske blir det en tur till Fefor högfjällshotell om ett år för att fira 30 år tillsammans, kanske skall vi boka Solveigs Suite, säg det fort på norska så förstår ni att vi hade lite roligt när vi checkade in då för 29 år sedan….
Hannas kompis frågade oss, för några veckor sedan när hon hälsade på oss på Strömskär, hur man gör för att vara gifta i 28 år. Frågan överraskade mig och jag hade faktiskt inget bra svar, men en sak som är viktig för mig är egentid eftersom jag är väldigt introvert. Anders har alltid låtit mig få egentid och jag tror att det är en viktig ingrediens i vårt förhållande, att vara ifrån varandra och längta efter varandra. Att inte försöka förändra varandra är också en viktig nyckel till ett bra förhållande, jag försöker ibland att knuffa Anders i någon riktning som jag tycker är viktig. Men ju längre vi har varit tillsammans ju mer känner jag att jag accepterar hans egenheter. Vi har ju alla egenheter och Anders har aldrig försökt att ändra mina, jag vet att jag har ett antal…..
Imorgon börjar jag jobba, och ja jag kommer ihåg mitt lösenord jag testade det igår. Jag har bestämt mig för att cykla till jobbet i höst, att få mer av den där vardagsmotionen. Jag skall packa en träningsväska också så jag kan svänga förbi gymmet på hemvägen på ett IW (Indoor Walking) pass. Men nu in i duschen och plocka fram jobbkläderna för morgondagen.

Grattis till oss på vår bröllopsdag
Märkt på:            

4 reaktion på “Grattis till oss på vår bröllopsdag

 • 2023-08-13 kl. 17:29
  Permalänk

  Men åh vilket fint brudpar :D! Vacker klänning du hade och så roligt att den passade och var din mammas.
  Vilken kyrka gifte ni er i? Den ser vacker ut.
  Mvh Annika

  • 2023-08-16 kl. 11:32
   Permalänk

   Tack, vi gifte oss i Steneby kyrka i Dalsland.

   Mvh Åsa

 • 2023-08-14 kl. 12:34
  Permalänk

  Gratulerer med 29 års bryllupsdag. Vi feiret 50 for noen dager siden. ❤️

  • 2023-08-16 kl. 11:31
   Permalänk

   Hej och tack för gratulation. 50 år som gifta, bra jobbat ❤️.
   Mvh Åsa

Kommentarer är stängda.

Facebook
LinkedIn
Instagram