Första projektet i sommarhuset den här sommaren var målning av köksluckorna, se här, det andra byte och målning av ytterpanel, se här och här. Nu det 3:e projektet igång, demontera ful utelampa. Första delen av demonteringen av ful ytterlampa är avklarad nu återstår borttransportering av ful ytterlampa med tung cementklump i ena änden, det kan hända att den delen får vänta en stund.

Varje år tänker jag att vi borde göra något åt den fula lampan, se nedan det är något som fattas.

Ett tag höll jag på att ge upp, det låg en stor sten över cementklumpen som lampan var fäst i, men när jag väl fick in järnspettet under stenen så började lampan lossna. Jag monterade bort själva lampan men resten, lampstommen plus cementklubb, var för tung för att flyttas.

Fick se lite blå himmel för första gången på länge och det blev till och med lite brygghäng i solen, härligt.

På vänstra bilden nedan ser man den fula lampan, på andra bilden, lampan borta.

Anders och Ola är på grabbresa till Prag över en långweekend, Hanna kommer hem imorgon så jag får hänga med henne lite på tu man hand, då får vi passa på att äta sushi, det var länge sedan. Nu skall jag ta båten till grannön och ta en PW på två varv = 6km.

3:e projektet i sommarhuset den här sommaren
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram