Ja så var det då dags att ta tag i panelen till höger om ytterdörren som Anders inte hade lust att byta. Jobbade sammanlagt 6 timmar med mycket stående och gående, det känns i både lår och vader. Har satt upp hälften av panelen och jag hade nog blivit klar i morgon om jag haft tillräckligt med panel, men 4 plankor ligger hemma i garaget. Jag får åka och hämta dem imorgon. Vädret var perfekt att jobba i ca 20 grader med lite vind, jag tog några dopp när jag blev för varm. Panelen var verkligen dålig så det känns bra att byta, stupröret har rostat sönder så ett nytt behövs.

Så här långt hade jag hunnit till lunchen, när jag slutade jobba för dagen hade jag satt panel ända upp till fönstret.

Målningen gjordes under ett segel för det var utlovat regn.

Gamstugan sett från sjön, på 15 år som vi haft sommarhusen har vi hunnit med att uppdatera Gamstugan ganska mycket, ta en rundtur här eller före och efter här.

Den fyllda stockrosen blommar fortfarande.

Även de vanliga stockrosorna hänger med om man stagar upp dem lite.

Nu skall jag vila mina trötta ben, det blir ingen PW idag, men väl en stor kopp te…..

Lajva snickare och slut som människa
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram