Hanna kom förbi och tillbringade fredagskvällen med oss. Det var ett tag sedan vi sågs så det kändes extra mysigt att ses. Hanna har snart slutfört sitt år med PTP (Praktisk tjänstgörning för Psykologer) vilket innebär att hon får sin psykolog-legitimation, dessutom har hon fått sitt första jobb och köpt en bostadsrätt sedan vi sågs sist. Inte illa jobbat Hanna, grattis. Och att få rå om henne en kväll med grillad kyckling på trädäcket och diskussioner vid brasan på bryggdäck det är lycka. Och idag blev Hanna avlöst av Ola som skall gå på sommarfesten med oss, så härligt att fortfarande få hänga med sina vuxna barn.
Sista jobbdagen innan semestern måste dokumenteras med en klassisk bild ut från Gamstugan.

Jag bakade baguette till den grillade kycklingen, gott hembakat bröd höjer varje maträtt ett snäpp tycker jag.

En lätt bris från väster gör det perfekt att sitta på bryggdäcket nere vid sjön, vinden håller bort både myggen och röken från brasan. Vi invigde de nya tekopparna med te och honung och de har verkligen den perfekta storleken. Hanna och Anders satt ute till midnatt och inte ett enda myggstick.
Nu har jag förberett maten för picknicken i kväll, grillad fläskfile med basilikapotatis och hembakat bröd och så blir det dans, bäst att ta med sig ett par bra skor som är dansvänliga….

Fredagsmys med kärt besök
Märkt på:                
Facebook
LinkedIn
Instagram