Som plåster på såren när varmvattenberedaren gick sönder och vi fick översvämning i badrummet så köpte jag nya tekoppar och en ny termos till sommarhuset.
Dom får stå i den lilla hyllan ovanför diskhon, hyllan som jag byggde för att täcka över ett hål som har varit ett litet fönster, se här,  härhär och här.

Kopparna har jag klickat hem från Indiska, de passar bra i vårt blåa kök tillsammans med våra blåvita mattallrikar och våra udda äggkoppar, nu är det bara lite större skålar/djupa tallrikar som fattas men nästa vecka när semestern börjar blir det kanske besök på några loppis.

Den nya termoskannan är inte i samma ljuvliga ljusblå färg som den gamla men den är blå….

Första semesterveckan kommer jag att måla och lägga ny ytterpanel på vänstra sidan av ytterdörren, paddla kajak, träna, städa boden och bara njuta när solen tittar fram. Nu skall jag ta en kopp te i den nya koppen med en tesked honung i….

Nya tekoppar som plåster på såren
Märkt på:                    
Facebook
LinkedIn
Instagram